Mentesítő vonatokat küld a GYSEV és a MÁV-Start a Volt Fesztiválra

iho/vasút   ·   2017.06.23. 12:13

Mentesítő járatokat indít a Volt Fesztiválra hétfőn és kedden a GYSEV Zrt és a MÁV-START Zrt. A két vasúttársaság a megnövekedett utazási igények és az intercity-vonatok korlátozott kapacitása miatt döntött úgy, hogy mentesítő járatokat indít. A vonatok Budapestről június 26-án, hétfőn, és június 27-én, kedden 9 óra 25 perckor indulnak. Fontos információ, hogy a mentesítő vonatok nem Budapest Keleti, hanem Budapest Déli pályaudvarról indulnak Sopronba. Június 26-án és 27-én Győrből is indulnak mentesítő járatok a hűség városába: a vonatok indulási ideje mindkét nap 9 óra 51 és 11 óra 30 perc. A vasúttársaság kéri, hogy a fesztiválra utazók lehetőség szerint minél nagyobb számban vegyék igénybe a Volt mentesítő vonatokat!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Kőbánya alsó rejtett kincsei

Kemsei Zoltán   ·   2012.06.14. 11:20
Az utasok általában nem is veszik észre, milyen apró, de annál izgalmasabb vasúttörténeti emlékek mellett haladnak el nap mint nap, igaz, nem is mindegyikük lenne alkalmas a megtekintésre.