Mozdony ütközött autóval Monorierdőnél

iho/vasút   ·   2018.02.02. 20:30

Pénteken este hat órakor Pilis és Monor állomások között vasúti átjáróban személygépkocsival ütközött egy gépmenetben közlekedő mozdony. A fény- és félsorompó jól működött, tiltó jelzést adott. Az ütközés miatt mindkét pályát lezárták, ezért ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés azon a szakaszon. A balesetben senki nem sérült meg. A katasztrófavédelem a vasúttársaság műszaki szakembereivel közösen végzi a mentést, annak érdekében, hogy mielőbb megindulhasson a vonatközlekedés Pilis és Monor között. A Budapest–Cegléd–Szeged, illetve a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon jelentősen meghosszabbodik az esti vonatok menetideje.

A baleset miatt teljesen leállt a 100a, Debrecen és Szeged felé is többórás késések várhatók péntek este

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Valentin Expressz a Gyermekvasúton

iho.hu   ·   2023.02.01. 03:00

Más kisvasutakon már többéves hagyomány, hogy a szerelmesek napján különleges vonatok is járnak, de a Gyermekvasúton csak idén indulnak először különvonatok február 14-én.