Január 20-ától Skoda villamos robog Miskolc utcáin

iho   ·   2014.01.17. 12:15
skodavilicimjo

Az első új alacsony padlós Skoda villamos tavaly július 2-án, a második augusztus 20-án, tréleren érkezett Miskolcra az MVK Zrt. telephelyére. Most az első áll forgalomba, ennek érkezése látható a videón is.

Tavaly Miskolc első új villamosa, érkezése után, szinte azonnal megkezdte tesztköreit. Tizenegyezer kilométer megtétele után, számtalan előírt és tesztjellegű vizsgálatot maradéktalanul teljesítve, a tervezetthez képest előbb, már január 20-án forgalomba áll Miskolcon a város első új Skoda villamosa.

A vizsgálatokat és minden hatósági engedélyezési eljárást sikeresen teljesítő Skoda villamos 2014. január 20-án 13 óra 54 perckor áll forgalomba a Tiszai pályaudvar végállomásról indulva, hogy ezt követően hosszú éveken keresztül szállíthassa az utasokat. A projekt további részében Miskolcra 2015-ig harmincegy új Skoda villamos érkezik folyamatosan és áll forgalomba.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek