Négyen haltak meg egy kamionbalesetben

MTI   ·   2012.10.23. 01:16

A szerencsétlenség a Nyáregyházáról kivezető út és a 405-ös út kereszteződésében történt. A személyautó a baleset következtében tetejére fordulva csúszott az árokba, egy személy kirepült a járműből, amiből a dabasi tűzoltók még három holttestet emeltek ki. Az ötödik utas súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították – közölte Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. A személyautó ismeretlen körülmények közt ütközött egy román rendszámú kamionnal – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 405-ös főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a monori rendőrök Nyáregyházán át terelik. Sem a 4-es főútról, sem az M5-ös autópályáról nem engedik a felhajtást Dánszentmiklós felé - mondta a rendőrségi szóvivő.

A személyautóban öten utaztak, közülük négyen életüket vesztették.<br >(fotó: MTI, Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.