Ötmilliárdos hitelt venne fel a BKV

MTI   ·   2011.08.04. 12:40

A BKV Zrt. egy három- és egy kétmilliárd forint összegű, középlejáratú, általános vállalatfinanszírozási hitel felvételére írt ki tárgyalásos közbeszerzési eljárást – írja a csütörtöki Napi Gazdaság.

A kiírás szerint a kormány döntése esetén állami kezességvállalás is lesz a hitelfelvétel mögött. A referenciakamat három havi BUBOR, a szerződés október 10-től élne – ismerteti a gazdasági napilap.

Az ajánlatok elbírálásánál a kamatfelár 80, míg a futamidő 20-as súlyszámmal (az értékelési pont szorzószáma) szerepel. Az érintett hitelintézetek augusztus 15-ig jelezhetik az eljáráson részvételi szándékukat.

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Nonstop Budapest: nézze meg a BKV kiállítását!

iho   ·   2023.09.26. 09:00

Október 8-áig ingyenesen látogatható a margitszigeti Kristály színtérben az a tárlat, amely a 150 éves Budapest közszolgáltató cégeinek tevékenységébe enged betekintést. A kiállítás tizenegy állomáson vezeti végig a látogatókat, bemutatva az egyes közműszolgáltatások rövid történetét és fejlesztéseik fontosabb mérföldköveit.

Zöldút Kerékpár

Bubi: ferencvárosi bővülés

iho/zöldút   ·   2023.09.23. 12:05

Egy újabb apró, de fontos lépéssel került közelebb Budapest a fenntarthatóbb városi életmódhoz. A Mobilitási Héten átlépte a kétszázat a MOL Bubi gyűjtőállomások száma.