Próbaterhelés jön, de be még nem fejezik

iho   ·   2015.09.05. 08:45
00kicsi

Az északi útpályán már kettő plusz egy sávban halad a forgalom, a déli pályánál most jött el a próbaterhelés ideje. Az építők igyekeznek a lehető legzavartalanabb időpontra, vasárnap hajnalra időzíteni ezt az eseményt, hajnali 4.35-től várhatóan 10.35-ig ellenőrzik a hídszerkezet alakváltozásait.

Már nem sokáig lesz ez a tábla a Kerepesi úton<br>A képre kattintva galéria nyílik<b>(Kemsei Zoltán felvételei)

Sikeres próbaterhelés után a forgalom már irányhelyesen haladhat, de korlátozásokra (ezért az október 12-i átadási határidő is) még számítani kell. A vadonatúj, déli pályán (ahogy az északin is) két sávban haladhatnak a járművek, a belső sávok mentén még az elválasztó szigeteket építik. Továbbra is (a végleges átadásig) le lesz zárva az Asztalos Sándor utca torkolata, és a Michelin (Taurus) behajtó, a Főtaxi előtti szervizút is építési terület marad.

A próbaterhelés ideje alatt a 80-as trolibuszok csak a Puskás Ferenc stadiontól közlekednek az Örs vezér tere felé, a kieső szakaszra a BKK nem rendelt el buszpótlást, a stadiontól a Keletiig a metró marad az egyetlen közlekedési eszköz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek