Rendezvény miatt módosul a kisföldalatti és a 105-ös busz menetrendje szombaton

MTI/iho   ·   2017.09.06. 16:18

Rendezvény miatt módosított útvonalon közlekedik szombaton a 105-ös busz és a kisföldalatti menetrendjében is lesznek változások - közölte kedden a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. Emiatt a 105-ös buszok déltől a Bajcsy-Zsilinszky út-Nagymező utca-Andrássy út módosított útvonalon haladna és nem érintik a Bajcsy-Zsilinszky út és Opera megállókat, helyette a 9-es autóbusz Szent István Bazilika és Arany János utca, valamint a 70-es és a 78-as trolibusz Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út, Zichy Jenő utca és Andrássy út megállójában állnak meg. A kisföldalatti a rendezvény miatt a Vörösmarty tér felé egész nap nem áll meg az Opera állomásnál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.