Sorompónak ütközött, majd továbbhajtott

iho/vasút   ·   2012.06.26. 09:19

Kovács Miklós alezredes, osztályvezető részletezte: a GYSEV feljelentése alapján indult büntetőeljárás. Történt, hogy idén június 18-án, reggel negyed 7 óra körüli időben ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személyautó a Sopron–Szombathely vasúti vonal kereszteződésében, Harka vasúti átjáróban a fényjelző tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott – írja a Kisalföld.hu.

Ennek során a jármű első szélvédőjével nekiütközött a csapórúdnak, amely letört, az autó szélvédője pedig szilánkosra törött. Az ismeretlen autós a balesetet követően megállás és bejelentés nélkül Kópháza irányába továbbhaladt.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.