Sűrített metrópótlás hétvégén

iho   ·   2013.10.17. 16:42

Október 17-én, csütörtökön és 18-án, pénteken este nyolctól üzemzárásig, 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap teljes üzemidőben autóbuszokkal pótolják a 2-es metrót. Az első metró nélküli hétvége tapasztalataiból kiindulva a BKK a buszjáratok sűrítéséről és további tartalék kocsik készenlétbe helyezéséről döntött. Szintén a gyorsabb közlekedés érdekében helyeztek át egy megállót: a Széll Kálmán tér felé a Keleti pályaudvari megállót a Kerepesi útra, a pályaudvar melletti parkolóhoz helyezték át, iediglenes peron építésével.

Előreláthatólag az október 20-ra bejelentett demonstráció akadályozni fogja a buszok közlekedését: a területfoglalás a Nagykörút–Rákóczi út–Kerepesi út–Hungária körút útvonalra érvényes 11–15 óra között, az esetenkénti 20-30 perces útlezárások miatt várhatók lesznek a torlódások és a késések.

Bővebb információk a BKK honlapján találhatók.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek