Tekerés az olimpiára

iho/zöldút   ·   2012.06.04. 08:29
Január óta edz a szentesi Cseuz László, hogy a hatodik olimpia helyszínére is kerékpárral jusson el – adja hírül a délmagyar.hu. – Eddig nagyon jól állok a saját magam által felállított edzéstervvel, hiszen több mint 7 és fél ezer kilométernél tart a számláló. Július 21-én reggel indulok, és úgy tervezem, hogy 16 nap alatt elérek az angol fővárosba. Hamarabb is menne, de teszek egy rövid amszterdami kitérőt: eleget teszek Lehota András zenész barátom meghívásának.

Az ötkarikás játékok során a női vízilabda-válogatott mérkőzéseit és a kajak-kenu döntőket szeretné megnézni. Előbbit azért, mert a csapatban szentesi lányok is helyet kapnak, árulta el a sportember. A nyugdíjas testnevelő tanár az összesen 4500 kilométeres kerékpározással kapcsolatban azt mondta: teljesíthető távolság.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Közlekedéstervezés

A Yunex Traffic városi forgalomirányítási megoldása immáron egész Londonban működik

iho.hu   ·   2024.06.09. 08:20

A hosztolt UTC-UX rendszernek a bevezetése hatékonyan helyettesíti a Transport for London meglévő, elöregedő rendszerét. A továbbfejlesztett felhasználói felületek bevezetése, valamint az új funkciók – beleértve az automatikus adatbázis-frissítéseket, a buszprioritási képességeket és az új UTC-rendszert – bíztató jövőképet teremtenek a brit főváros forgalomirányításának és úthálózatának.