Teljesen kiégett a Tatra

MTI/iho   ·   2014.01.16. 10:00
kiegvill00

Pár „apró″ pontosítás a tűzoltóság honlapjáról: az útátjáróban egy követ szállító teherautó ütközött a 37A-s villamossal, és felborult. A balesetben mindkét jármű kigyulladt, ezekről terjedtek át a lángok egy, a villamossínek mellett parkoló személygépkocsira, amely szintén kiégett. A teherautót vezető férfi kimászott a felborult járműből, majd a villamosvezető segítségére sietett, akinek a lába beszorult a járműbe.

Korábban írtuk:

A baleset X. kerületi Sírkert utcában történt. A villamos, a teherautó és a személygépkocsi is kigyulladt, hárman megsérültek – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Kisdi Máté elmondta: a három jármű egy átjáróban ütközött össze a villamossínen. A személyautó, a teherautó, valamint a 37A jelzésű villamos első kocsija teljesen kiégett. A balesetben a teherautóban egy ember, a villamosban pedig két utas sérült meg könnyebben. A mentők mindhármukat kórházba vitték. A Kozma utcában teljes útzár van érvényben – tette hozzá a szóvivő.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a hatalmas tüzet. A képre kattintva galéria nyílik (fotó: MTI/Mihadák Zoltán)

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 37A járatszámú villamos vonalán jelenleg a Kada utca és Új köztemető (Kozma utca) között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek