TJOV, azaz Tömegközlekedési Járművezetők Országos Versenye

iho   ·   2018.06.04. 12:10

A BKV részéről a következő küldemény landolt virtuális postaládánkban:

A BKV fennállásának 50. évfordulóját ünneplő egész éves programsorozat részeként megtartott rangos verseny – amelyre a helyi- és helyközi járatokat üzemeltető társaságok autóbusz, trolibusz és villamosvezetői neveztek – két napig tartotta izgalomban a szakma legjobbjait. A versenyző csapatok  június 1-jén, pénteken elméleti, szombaton pedig gyakorlati tudásukat vetették latba a győzelem érdekében.

A legizgalmasabb órákat szombaton, a Hungária Villamos Kocsiszín melletti területen és a BKV  Zách utcai troli-telephelyén élhették át a versenyzők és a nézők élőben, de az utóbbi helyszínen az érdeklődők óriás kivetítőn is figyelemmel kísérhették az eseményeket.

A 14 közlekedési társaság 32 autóbusz-, 9 villamos-és 7 trolibusz-csapatának részvételével megrendezett Tömegközlekedési Járművezetők Országos Versenye a szombat délutáni eredményhirdetéssel befejeződött. Autóbusz-kategóriában a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. csapata érdemelte ki az 1.helyet, munkatársaink itt 2. és 3. helyezést értek el. Villamoskategóriában az 1. és 2. helyezést BKV-s csapatok szerezték meg, itt a 3. helyezés a Debreceni Közlekedési Zrt. csapatáé lett. Trolibusz-kategóriában az 1. helyen a BKV Zrt. csapata, a 2. helyen a Debreceni Közlekedési Zrt., csapata végzett,  a 3. helyért járó elismerést pedig a BKV csapata vehette át.

Gratulálunk a dobogósoknak és köszönjük minden résztvevőnek azt a lelkes és elhivatott hozzáállást, amellyel a június eleji kánikulában igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni.

A gratulálók sorába az iho.hu munkatársai is beállnak.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek