Új magyar légicég Londonban, az üzleti repülés centrumában

iho   ·   2014.01.09. 10:00
cim

(fotók: AviART)

Az üzleti utasok igényeit követve új céggel erősít a magyar AviART Nagy-Britanniában – adja hírül az üzleti repüléssel foglalkozó vállalkozás honlapjának blogrovata. A londoni bejegyzésű Aviart Air Services Ltd. a hazai vállalattal azonos tevékenységi körrel indul, célja viszont a nemzetközi ügyfélkör közvetlenebb és gyorsabb kiszolgálása.

Az európai magángépes forgalom egyik fő csomópontja London, amely nemcsak a nagy nemzetközi átszállópontjain, hanem kisebb, kényelmesebben használható repülőtereken is kiszolgálja az üzleti forgalmat, folytatódik a bejegyzés, hozzátéve, hogy a brit főváros kelet felé is fontos kapcsolódási pont.

(Forrás: Eurocontrol)

Az új AviART bázis létrehozása tehát nemcsak a Londont közvetlenül érintő forgalmat célozza, hanem lehetőséget nyújt a kontinens belső vérkeringésében történő közvetlenebb munkára is. A vállalat reményei szerint ugyanakkor az AviART Air Services segíthet majd Budapest, illetve Magyarország jelenleg nem kifejezetten intenzív üzleti légiforgalmi kapcsolatainak fejlesztésében is – fogalmaz a bejegyzés.

A vállalatnak az iho/repüléshez eljuttatott ismertetője szerint az Aviart Kft. komplex szolgáltatóként tevékenykedik, elsősorban a magángépes repülésben. – Megelőző vállalkozásokkal, az üzleti szegmensben tizenkét, míg a repülés többi ágában közel húszéves tapasztalat van a hátunk mögött – írják a cég vezetői.

A tevékenység felöleli az ügyfél kívánsága szerinti repülőgéppel bonyolított magáncharterek teljes leszervezésétől kezdve új és használt magánrepülőgépek értékesítésen át számtalan más, kapcsolódó szolgáltatás elvégzését.

Az ismertető hangsúlyozza, hogy a vállalat a feladat teljesítéséhez szükséges optimális gép kiválasztásán túl megszervezi a megbízható szolgáltatói, illetve kiszolgálói hátteret is, a partnerek kiválasztásában alapfeltétel a nemzetközi hatósági előírások és szakmai minősítő bizonyítványok megléte. A szolgáltatások vidéki repülőterekről is elérhetők, de akár a világ tetszőleges városai közötti utazáshoz is igénybe vehetők.

„Szolgáltatási profilunkban ugyanakkor nemcsak vezetők, művészek, néhány fős delegációk utaztatása szerepel.  A hagyományos üzleti repülésen kívül természetesen ki tudjuk szolgálni az olyan egyedi igényeket is, amelyeket leginkább nagyvállalatok, sportcsapatok vesznek igénybe – jellemzően a harminc fő és e fölötti ülésszámú repülőgépekkel” – olvasható az AviART weboldalán.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek