Újabb torlódás az M0-áson

MTI   ·   2012.02.07. 10:04

Egy meghibásodott kamion zárja el az M0-s külső sávját az autóút 19-es kilométerénél, nem messze attól a helytől, ahol reggel egy felborult kamionból nagy mennyiségű kukorica ömlött az útra; a környéken torlódnak a járművek – közölte a rendőrség kedden délelőtt.

Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében veszteglő kamion műszaki mentésének befejezéséig érdemes az M0-ról másutt letérni, mert a két, egymáshoz közeli útakadály miatt egyre nehezebb az előrejutás – mondta a Pest Megyei Rendőr – főkapitányság szóvivője.

Kovács Viktória korábban arról tájékoztatott, hogy teljes szélességében lezárták, és valószínűleg órákon át zárva tartják az M0-s autóút 29-es kilométernél az M5-ös autópálya felé vezető lehajtót, ahol egy felborult kamionból kukorica ömlött ki. A katasztrófavédelem megkezdte az út takarítását – tette hozzá.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.