Újra fogadják az ügyfeleket a BKK Ügyfélközpontok és a Központi Ügyfélszolgálat

iho   ·   2020.05.25. 09:00
bkkugyfelszolg_ujra_nyitva0

A Központi ügyfélszolgálat a Rumbach Sebestyén utca 19–21-ben változatlan (hétfő, kedd, csütörtök 9.00–17.00, szerda 9.00–19.00, péntek 9.00–15.00), míg az ügyfélközpontok egységesített 7.00–19.00 óra közötti nyitvatartással üzemelnek, figyelembe véve a közösségi közlekedésben még mindig tapasztalható jelentős forgalomcsökkenést. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren található két ügyfélszolgálati pont átmenetileg továbbra is zárva tart, újbóli nyitásuk a reptéri forgalom indulásától függ.

(fotó: BKK)

A BKK a személyes ügyfélkiszolgálás mellett fokozott figyelmet fordít – az ügyfelek és a dolgozók egészségének megőrzése érdekében – a járványügyi ajánlások betartására. Ennek megfelelően kötelező az orr és a száj eltakarása a hat évnél idősebbeknek; az értékesítőhelyeken csak a nyitott pultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat benn egyszerre; illetve biztosítjuk az ügyfeleink számára a kézfertőtlenítő szer használatát a bejáratnál. Javasoljuk ugyanakkor – lehetőség szerint – az érintésmentes fizetést.

Korábbi tájékoztatásnak megfelelően az ügyfélközpontok újranyitásától számított 5 munkanapon belül van lehetőség a március 12-ét követően pótdíjazott utasok utólagos bérletbemutatására, tehát az érintetteknek május 29-éig van erre lehetőségük. Az ügyfélközpontok újranyitásával visszaállt a helyszíni pótdíj esetében a pótdíjcsekkel egyidőben átadott tájékoztatón szereplő határidő, így a két munkanapon belüli megfizetéssel 8 ezer forintra mérsékelhető a 16 ezer forintos alappótdíj.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek