Üléskárpit mintájú zokni is kapható a ČD fanshopjában

Korcsmáros Gábor   ·   2023.12.04. 07:00
fan-ponozky

Több mint hatezer vasúti témájú árucikkből lehet válogatni a vasúttársaság új webáruházában.

A Cseh Vasutak, a České dráhy akciová společnost beindította új webáruházát, ahol nagyon sok vasúti témájú termék szerezhető be. A vasúttársaság azt ígéri, hamarosan vasutas ereklyéket is lehet majd kapni az online felületen, mint például vasúti személykocsik kupéiból származó függönyöket, kellékeket és tartozékokat is. A webáruházban olyan gyöngyszemek találhatók, mint a Najbrt-színterv szerinti üléskárpit mintájú zokni, amiből nemcsak másodosztályú (kék), de bizony még első osztályú (piros) változat is van.

A klasszikus vasutas témájú, ČD-logóval ellátott kulcstartók, tokok, tollak mellett most a webshopon adventi naptárakat is lehet kapni, mégpedig Studenka (810-es sorozat) vagy Vectron formájú dobozokban, Lindt csokibonbonokkal töltve. Csehországban meglehetősen felkapott a közlekedési témájú szuvenírek ajándékozása, nagyon sokszínű és érdekes ajándékötleteket ajánl például a Prágai Közlekedési Vállalat webáruháza is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek