Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00
01_gysev_teatrumvonat

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.

A teátrumvonatokon a Győri Nemzeti Színház és a Soproni Petőfi Színház színészei gondoskodnak a múltidéző hangulatról. Tánccal, zenével, korabeli sajtóhírekkel szórakoztatják az utazóközönséget. Útközben lehetőség lesz megkóstolni Ferenc József és Sisi kedvenc csemegéit.

Szombathelyre érve a résztvevők egy egyedülálló kosztümös „sín-darabot” tekinthetnek meg a vasútállomás csarnokában, a győri-, a soproni- és a szombathelyi színház művészeinek közreműködésével. A humoros fantáziajátékot kimondottan erre az alkalomra írták.

A színdarab mellett egy nem mindennapi peronbüfében frissítők és finom falatok várják a nagyközönséget. A program keretében lehetőség van egy városnéző sétához csatlakozni, ami során az érdeklődők körbejárhatják Szombathely belvárosának történelmi látnivalóit. Sőt, betekinthetnek a vasúti kulisszái mögé és részt vehetnek a vasútmodellezők vadonatúj terepasztalának premierjén.

  • A rendezvény belépődíja 5900 forint, ami tartalmazza a menettérti utazást, a programokon való részvételt, és a felkínált ételeket.
  • A belépőjegyek megvásárlására július 15-éig van lehetőség a GYSEV jegypénztáraiban és a GYSEV Webáruházán keresztül.
  • További információk a GYSEV Zrt. weboldalán, a GYSEV150 menüpontban olvashatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek