Utasbarát menetjegy-csomagok a BKK-nál

iho   ·   2022.09.25. 18:15
00_utasbarat_jegycsomag

A Budapesti Közlekedési Központ több új menetjegy-csomagot is bevezet, amikkel a turisták és a Szentendrére látogatók utazásait könnyíti meg. Mostantól a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren, valamint a Batthyány téren és a Margit híd - Budai hídfő állomáson található automatákban is megvásárolhatók az új termékek.

A kirándulók és a fővárosba érkező turisták a jövőben egyszerűbben, gyorsabban tudnak jegyet vásárolni. Ezentúl a BKK automatáiban nem szükséges darabonként megvenni a különböző termékeket, csomagban hozzá lehet jutni több jegyhez is. A BKK a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre érkező utasoknak egy új menetjegy-csomagot ajánl a reptéri automatákban, amivel a vásárlók egy teljes hosszú hétvégén igénybe vehetik a közösségi közlekedés járatait.

Mostantól egyes készülékek menürendszerében a 3 nap Budapesten és a Kirándulás Szentendrére elnevezéssel érhetők el az új csomagajánlatok.

3 nap Budapesten-csomag

A társaság repülőtéren található jegy- és bérletautomatáiból néhány érintéssel egyszerre megvásárolható egy 72 órás jegy és két repülőtéri vonaljegy 8500 forintért. A 3 nap Budapesten menüponton belül a jegyekhez három nyelven, a magyar mellett angolul és németül is hozzá lehet jutni.

Kirándulás Szentendrére-csomag

A Ferihegyre érkező külföldi vendégek mellett a kirándulni vágyókra is gondolt a BKK a most bevezetett újításokkal. A Kirándulás Szentendrére menüpont alatt egy gomb megnyomásával automatikusan az ügyfelek kosarába kerül két darab vonaljegy, egy 15 kilométeres kiegészítő HÉV-menetjegy a Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszra, és egy szintén 15 kilométeres kiegészítő jegy a visszaútra. Mindez összesen 1320 forintba kerül. A termékek a Batthyány téren és a Margit híd - Budai hídfő állomásokon található automatákból is megvásárolhatók. A jegyeket a magyar mellett angolul és németül is meg lehet venni.

Az új menetjegy-csomagokkal a Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a fővárosban közlekedők a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban intézhessék a mindennapi utazással kapcsolatos ügyeiket. Ezért a társaság a továbbiakban is figyeli a fővárosban közlekedők utazási szokásait, és ennek megfelelően fejleszti szolgáltatásait és termékeit.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek