Úton fekvő férfit gázolt halálra egy teherautó

MTI   ·   2011.10.07. 12:23

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a 36 éves áldozatot csütörtök este már előállították a rendőrök ittas vezetés és garázdaság miatt. A férfi akkor telkén „rodeózott” kisteherautójával, és a kocsiból ordítatta a zenét. A már akkor ittas férfi szidalmazta a kiérkező járőröket, többször belerúgott az autójukba, ezért bevitték a tatai kapitányságra.

A férfit pénteken hajnali egykor engedték el, ő gyalog elindult Kocsra. Útközben egy éjjel-nappal nyitva tartó üzletben italt vásárolt, majd Tata és Kocs között keresztben az úttestre feküdt, ahol egy teherautó halálra gázolta.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.