Vannak még benne tartalékok, avagy a Futár finomhangolás előtt

iho   ·   2013.09.08. 18:59
futar00

Kedves (fővárosi) olvasóink!

Játékra hívjuk önöket! Segítsünk együtt a Budapesti Közlekedési Központnak!

Gyűjtsük össze együtt a „megmosolyogtató” Futár-hibákat!

Mire gondolunk? Például arra, hogy a Széll Kálmán téren egy olyan kijelzőt, amelynek mindkét oldalán értékes információkat lehet megjeleníteni, miért tettek fel úgy az oszlopra, hogy az egyik kijelző a töltés felé nézzen. Bár onnan, ahonnan fotóztuk lehet látni. Jön a tél, a levelek lehullanak... De azért legyen egy távcső is nálunk, ha erről akarunk tájékozódni... Ennek egyébként ikertestvérei is vannak: a Várfok utcában kettő is a lépcső felé néz ahelyett, hogy az útpadkára merőlegesen állnának, így mindkét irányból jól lehet látni. Bár, ha a lépcsőn „felfelé sprintelőkre” is gondolt a BKK, azzal, hogy kiírja, kár futni, akkor max. respekt! De hasonlóan „erős” az Astoriánál látható kijelző is, amelyet gyakorlatilag a hirdetőoszlopra szereltek rá...

Kijelző a Széll Kálmán téren. Nem lehetne kilencven fokkal elfordítani? A képre kattintva galéria nyílik! (fotó: Berky Dénes)

De várjuk a különböző vicces, furcsa kiírásokat is! A „Tisztelt ügyfelünk!” nagy kedvenc a szerkesztőségben, de a Szent János kórháznál lévő „hazug kijelzőt” is szeretjük: ha üzemen kívül van, akkor miért írja ki, hogy üzemen kívül? Az is dicséretes, hogy a menetrend figyelését ajánlják. Ezt, már a menetrendet, akár ott is megjeleníthetnék...

Várjuk hát fotóikat azokról a megállókról, kijelzőkről, amelyeket még, mondjuk így, finomhangolni kell. E-mailcímünk: iho@indohaz.hu Kérjük, a tárgyba ezt írják: Futár 2.0!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek