Vegyen villamost, midibuszt Miskolcról!

iho/közút   ·   2014.08.05. 09:32

A villamosokat a vadonatúj Skoda villamosok szorítják ki folyamatosan, ezekből érkezik meg összesen harmincegy 2015. február 15-éig. A Miskolci Városi Közlekedési Zrt. egy Google Drive-on elérhető mappába töltötte föl az eladandó villamosok adatait, összesen huszonnégyet akarnak eladni, egy-egy Tatrát és SGP-villamost viszont megőriznek, nosztalgiaszerelvények lesznek. Pontos ár egyik villamosnál sincs feltüntetve, ahogy azt sem lehet tudni, egyesével is eladná a villamosait az MVK, vagy bízik abban, hogy „csomagban” is el tudják passzolni. Árajánlatot e-mailben lehet tenni, illetve ezen a címen lehet érdeklődni is.

Túl az SGP-ken és Tatrákon három plusz egy Plasma midibuszát is eladná a cég: három teljesen forgalomképes (402, 404 és 406-os azonosítószámú), a negyedik (407) váltóhibás. Érdeklődni, ajánlatot tenni a buszokra is, e-mailben lehet.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek