Visszatérnek a vonatok a Délibe

iho   ·   2015.04.29. 12:41

Váltó-, és síncseréket, vágányszabályozásokat és a Márvány utcai felüljáró támfalának felújítását végezték április 18–29. között a Déli pályaudvaron, ezért jópár vonatnak ismét Kelenföld jelentette a végállomást. Megszűnik több helyen a húsz kilométer per órás lassújel, a nyári menetrend kezdetére így elkerülhetők lesznek a torlódások és az ebből adódó késések is – olvashattuk a MÁV sajtóközleményében.Az előttünk álló háromnapos ünnepen a vasúttársaság a lehetőségekhez képest igyekszik minden rendelkezésre álló járművét forgalomba állítani, a helyfoglalási igényektől függően az intercitykhez plusz kocsikat is csatolhatnak.

A háromnapos ünnep előtt, április 30-án, csütörtökön a pénteki, majd május 1-jén a szombati, 2-án az ünnepnapi menetrend lesz érvényes, május 3-án a megszokott vasárnapi, 4-én a hétfői menetrend szerint járnak a vonatok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek