Wiener Linien: az utasokkal közösen fejlesztik tovább a közösségi közlekedést

iho/vasút   ·   2022.08.08. 17:00
01_becs_participacio

Új platformot hozott létre a bécsi közlekedési vállalat, ahova minden, a közösségi közlekedés iránt érdeklődő ötletét és véleményét várják. Tarifák és jegytípusok, járatok és útvonalak, digitális szolgáltatások – a Wiener Linient minden érdekli.

  • Milyen a jó busz- és villamosmegálló?
  • Milyen igényeknek kell kívül-belül megfelelnie?

Ez a témája a Wiener Linien első „Ötletműhelyének”, a bécsi közlekedési vállalat új platformjának, amelyet azért hoztak létre, hogy az utasokkal közösen fejlesszék tovább az osztrák főváros közösségi közlekedését.

Az érdeklődőknek először regisztrálniuk kell, majd a rendszer olyan workshopokat és rendezvényeket ajánl nekik, amik megfelelnek a regisztrációkor megadott érdeklődési körüknek. A konkrét termékekről és szolgáltatásokról szóló workshopok mellett a résztvevők időnként online kérdőíveket kapnak egy-egy témához, illetve a „Nyitott labor” keretében elmondhatják véleményüket és megvitathatják a Wiener Linien egy-egy fejlesztési ötletét, jövővel kapcsolatos vízióját.

Az Ötletműhelyek keretében a tömegközlekedés egyetlen szelete sem marad ki: szó lesz

  • tarifákról és jegytípusokról,
  • járatokról és útvonalakról valamint
  • infrastruktúráról és digitális szolgáltatásokról is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek