1500 kisüveg! Italos üzlet a fedélzetről...

iho   ·   2016.05.17. 09:24
endeavor_cim

Eljárás indult az Endeavor Air nevű amerikai regionális légitársaság egyik utaskísérője ellen lopás, tiltott alkohol-értékesítés és meg nem engedett alkohol-szállítás vádjával.

A 28 éves Rachel Trevor nem kevesebb, mint 1500 mini-italt tulajdonított el a gépek fedélzetéről, a járat végeztével rendszeresen a saját táskájába rakta az üvegeket – rum, vodka, gin és whisky is volt a kínálatban. De, és nyilván ez vezetett nyomra, nem maga fogyasztotta el őket, hanem egy aukciós oldalon árusította az italokat. Egy kis üvegért egy dollárt kért, a fedélzeten egyébként általában nyolc dollárba került az ital.

Az Endeavor Air Minneapolis központtal működik, CRJ-200-asokat és hosszabb törzsű 900-asokat üzemeltet a Delta regionális járataiként, az óriáscég színeiben. Az eljárás kapcsán egy szóvivő sietett közölni, hogy Trevor már nem alkalmazottja a társaságnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek