A buszok is készülnek a vizes világbajnokságra

iho/közút   ·   2017.06.13. 13:45
uszovbbusz

A helyközi és távolsági közlekedési információkat és fényképeket gyűjtő Magyar Volánok-csoport posztolta ki Facebook oldalán a hírt, amely szerint 137 autóbusz kap dekorációt a júliusban kezdődő vizes világbajnokság alkalmából. A járművek közül hetvenhetet Budapesten, hatvanat Szegeden matricáznak fel. Az autóbuszok elképzelések szerint a világbajnokság lebonyolítása közben fognak személyszállítási feladatokat kapni. A járműparkot a magyar volán társaságokból alakult közlekedési központok és a Volánbusz Zrt. fogják biztosítani.

A világbajnokság matricái díszítik a Volánbusz egyik Torurismóját (a képre kattintva galéria nyílik Bohus Dávid felvételeiből)

A nyári rendezvényekre várhatóan az alábbi helyekről a következő típusok érkeznek:

Az ajtótlan oldali változat közelről

A matricázott autóbuszok a rendezvény alatt rendszeresen járnak a budapesti helyszínek között, illetve a balatonfüredi transzferjáratokon közlekednek. Az első autóbuszok matricázása már megkezdődött, ezek addig is távolsági járatokon hirdetik a júliusi világversenyt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek