A legmenőbb krazos

Vörös Attila   ·   2012.01.04. 15:06
400

Az iho.hu főszerkesztője, Szilágyi Károly már nagyfiú, mégis, az Indóház magazin 2011. júliusi lapszámának első oldalas jegyzetében saját maga vallotta be: gyermeki érdeklődéssel szemléli a nagy dolgokat, főleg a különféle járműveket.

A továbbiakban beszéljenek a galériában a képek, és a lap alján a videó!<br>(fotók: Vörös Attila)

A közúton járó tonnás járgányok többségére jogosítványa is van, így kifejezett örömmel harapott rá a témára, amikor az iho belső levelezőlistáján felvetődött, hogy elmehetnénk az FKF-hez egy járműbemutatóra. Elképzelésünk az FKF-nél támogatókra talált, január negyedikén három, hótolóval fölszerelt géppel vártak bennünket a csepeli telepükön. Az egyik, egy teljesen új, modern Unimog, a második egy pár éves szintén Mercedes Atego teherautó volt. Stábunk legélénkebb érdeklődésére természetesen a harmaik, tesztelésre felkínált járgány, a szovjet ipar remeke, a Kremencsuki Autógyár sikerterméke, az egyik főkefés KrAZ teherautó számíthatott.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Ez a balkanyar most más volt, ünnepibb: újra lehetett fotózni egy negyvenöt évvel ezelőtt készült fotót Szegeden

iho/közút   ·   2024.04.29. 12:10

Az 5-ös vonalon a Bartók tér és Újszeged, Gyermekkórház között négy és fél évtizede indult el a trolibusz-közlekedés, elsőként a vidéki nagyvárosok között. Emlékjeggyel, emlékmatricával és egy emlékezetes szalagátvágós balkanyarral ünnepelte az évfordulót a Szegedi Közlekedési Társaság.