Aratott az Emirates!

iho   ·   2017.04.11. 16:15
cim380

Díjak már Dubaiban...

A Világ Legjobb Légitársasága díját kapta a világ legnagyobb úgynevezett nemzetközi légitársasága, a világ legnagyobb utazási portál-csoportja, a TripAdvisor felmérése alapján, sőt, a dubai prémium-cég négy másik első helyet is elnyert.

A Trip Advisor kétszáznál több weboldalon foglalkozik az utazás, a turizmus különféle ágazataival, jegy- és helyfoglalással, étkezéssel és hotelekkel, a cég 2016 februárjától egy éven át gyűjtötte a véleményeket a különféle kategóriákban. Az idei verseny első helyezettje majdnem minden tekintetben az Emirates lett, az összesített második helyen a Singapore Airlines végzett, a harmadik pedig a nálunk kevéssé ismert brazil Azul, a JetBlue-t szárnyra bocsájtó David Neeleman negyedik társasága – egyébként az idei lista negyedik helyezettje éppenséggel az amerikai JetBlue lett...

A 380-ason az economy-osztály is tágasabb

Érdekes a további sorrend is: az Air New Zealand, a Korean, a Japan Airlines, a Thai Smile, az Alaska és a Garuda Indonesia alkotják még az első tízet.

Külön kiemelték a szolgáltatások terén a különféle társaságokat: az Emirates ezen belül is két kategóriában vezeti a listát, a legjobb első osztály és a legjobb turista osztály is az övé. Érdekes, hogy a legjobb prémium-economy győztese, az Air New Zealand mellett az orosz Aeroflot kapta a legjobb business-osztályért járó elismerést.

A SIA az összetett második...

Az értékelés régiók szerint úgy alakult, hogy az észak-amerikai versenyt a Delta nyerte, a legjobb nagy afrikai és közel-keleti társaság értékelésében megintcsak az Emirates a győztes, vagyis az összesített első helyezésen túl még négy alkategóriás győzelmet is elkönyvelhet.

Tim Clark elnök az átadó ünnepségen azt emelte ki, hogy a díjakat független értékelések és visszajelzések alapján kapta a légitársaság, a cég továbbra is fejleszti a termékét és szolgáltatásait valamennyi osztályon, a levegőben és a földön egyaránt.

A brazil Azul diszkont cégként érte el a harmadik helyet

A TripAdvisor Flights elnökhelyettese, Bryan Saltzburg hangsúlyozta: a légiközlekedési iparág partnerei milliárdokat fektetnek új repülőgépekbe és a szolgáltatás javításába, a díjak pedig azokat a légitársaságokat ismeri el, amelyek az utazóközönségnek a legjobb értékarányban nyújtanak repülési élményt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek