Autót is szállít a Révész Trans

iho/közút   ·   2012.03.23. 11:01

Szélesíti tevékenységi körét, s már az autószállításban is részt vesz a korábban vegyi anyagok szállítására specializálódott Révész Trans Kft. – írja a Világgazdaság.

Új piaci szegmensbe, az autószállításba szállt be a Révész csoport. Az erre a célra létrehozott Révész Automotive Trans Kft. 25 járműszerelvénnyel kezdte a munkát, de év végéig hatvan, jövőre pedig már száz szerelvénnyel dolgozik az új cég – tájékoztatta a gazdasági lapot Székely Zsolt, a Révész Holding Zrt. vezérigazgatója.

A Révész Automotive Trans a PSA Peugeot Citroën nyugat-szlovákiai Nagyszombatban (Trnava) lévő gyárából szállítja az autókat szeptember óta, ugyanakkor más márkákkal is folynak eredményesnek tűnő tárgyalások. Ezért tervezik a flotta növelését, de nem kizárt más vállalatokkal való együttműködés, akár közös cégek létrehozása sem.

„Igaz, hogy csökken az európai autógyártás, vagyis kisebb a torta, de a kisebb tortát is újra lehet szeletelni” – mondta Székely Zsolt, s az új üzletág létrehozását azzal indokolta, hogy a Révész csoport igyekszik több lábon állni.

Kapcsolódó hírek