Az easyJet várja a pályakezdőket

iho   ·   2014.12.08. 17:00
cim2

Üzemeltetés, hálózatirányítás, marketing – csak pár terület a sok közül, ahová pályakezdőket vár Európa legnagyobb légiközlekedési hálózata. Az easyJet 2011-ben indított Európai Frissdiplomás Programja már negyedik éve keresi a fiatal tehetségeket, a programban a kiválasztottak két évig a légitársaság különböző szervezeti egységeinél dolgozva szerezhetnek gyakorlati tapasztalat, vagy akár állást is.

Az elmúlt két évben több mint 3000 jelentkező pályázott az easyJet programjára, közülük 42 frissdiplomást választottak ki. A résztvevőknek betekinthetnek a légitársaság napi teendőibe, de hosszú távú, stratégiai jelentőségű projektekbe is bevonják őket, valamint a két év során végig egy saját, képzett mentor segíti beilleszkedésüket és munkájukat.

A programban résztvevők közül legtöbben az Egyesült Királyságból, Portugáliából, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Németországból érkeztek.

Jelentkezni az easyjet careers oldalán keresztül lehet 2015. január 11-ig. A második körbe került jelentkezők az easyJet angliai Tréning Központjában bizonyíthatják rátermettségüket, olvasható a légitársaság szekesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek