Biztberhiba a hegyesi oldalban

MTI   ·   2023.01.04. 13:11

Meghibásodott biztosítóberendezés miatt késnek a vonatok a győri fővonalon.

A berendezés Tatabánya és Szárliget állomás között hibásodott meg, illetve ugyanezen a szakaszon egy szerelvény halálra gázolt egy embert, ami további fennakadásokat okoz a vonatközlekedésben. A menetrend helyreállásáig a Budapest és Győr között közlekedő vonatok felármentesen vehetők igénybe, illetve Tatabánya és Oroszlány között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az első busz várhatóan dél körül indul, illetve egyes nemzetközi és InterCity vonatokat összekapcsolnak.

Korábban a Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó vonat gázolt halálra egy embert, emiatt – várhatóan kora délutánig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Tatabánya és Szárliget között. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon 10-15 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.

Vasút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Vasútmodell Kiemelt ajánlatok

Az előcsalogatott Mk49-es a friss Indóházban

T. H. F.   ·   2024.06.02. 08:00

Megjelent a június–júliusi Indóház, benne a Jugoszláviának szállított Mađarica Bobókkal, a korai biztber kosárjelzőkkel, Jeszenszky Géza interjúval, az 1-es számú, hegyeshalmi vasútvonal mindennapos feszültségeivel, a BuBe szerbiai szakaszának a küszöbön álló befejezésével, és persze a győri Wilhelm Pieck Magyar Vagon- és Gépgyár a Hűvösvölgyben régóta vajúdó, de egy menet erejéig magát megmutató Mk49-esével.