Busz ütközött személyautóval Rábapatonán

iho/biztos út   ·   2017.02.02. 10:26
400px_rabapatona_busz

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Füves Tamás csütörtök délben arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a terepjáró és a busz balesetében egy ember életveszélyesen megsérült, hárman súlyosan, nyolcan pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek. A terepjáró az eddigi információk szerint nem a látási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, amikor összeütközött a szemből szabályosan érkező busszal, vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A buszon húszan utaztak, közülük egy ember súlyosan, nyolc könnyebben sérült meg. A korábban teljes szélességében lezárt Rákóczi utcában félpályán már megindult a forgalom.
Az ÉNYKK menetrend szerinti busza személyautóval ütközött csütörtök reggel Rábapatonán. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Krizsán Csaba)

Korábban írtuk:

Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) menetrend szerint közlekedő Ikarus autóbusza frontálisan ütközött egy Mercedes-Benz személygépkocsival Rábapatonán egy kereszteződésben csütörtök reggel. A balesetben többen megsérültek.

A Kisalföld.hu a rendőrségtől kapott információi szerint a balesetben tízen sérültek meg, köztük négyen súlyosan. A helyközi busz húsz utast vitt, a karambol során egy utas súlyosan megsérült. A személyautóban hárman ültek, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek. A vezető az ütközés következtében beszorult, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek