Defekt, ütközés, nyolc halott Észak-Karolinában

MTI   ·   2013.10.03. 09:25

Kamionnal és más járművekkel ütközött egy autóbusz az Egyesült Államokban szerdán, a súlyos balesetben nyolcan meghaltak, tizennégyen megsérültek.

Sajtójelentések szerint a busz egy baptista templom közösségének tagjait szállította vissza egy egyházi gyűlésről Észak-Karolinába, és eközben történt a baleset Tennessee állam területén egy főúton.

(fotó: WBIR)

A tragédiát a hatóságok közlése szerint az okozta, hogy kilyukadt a busz egyik kereke, és a jármű áttért az út túloldalára. Ott ütközött össze a kamionnal, majd több más jármű is beléjük rohant.

A halálos áldozatok közül hat a busz utasa volt. Meghalt a kamion sofőrje és egy személyautó utasa is.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.