Díj a Wizznek a barátságos fedélzetért

iho   ·   2014.02.25. 16:36

A Wizz Air bejelentette, hogy ezüstérmet nyert az Év Fedélzeti Értékesítője versenyen (ISPY; Inflight Sales Person of the Year 2014). A Brightonban tartott eseményen a bukaresti Catinca Stavraca és a katowicei Patrycja Walach légiutas-kísérőket is díjazták „Termékismeret hatékony alkalmazása” kategóriában. Ez az eddigi legjobb eredmény, amit olyan légitársaság ért el, aki először vett részt a versenyen.

„A Wizz Air barátságos légiutas-kísérői folyamatosan bővítik termékismeretüket, miközben biztosítják a kiváló fedélzeti kiszolgálást” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Légiutas-kísérőink megérdemelten nyerték el ez a nagyszerű díjat, amely rámutat elkötelezettségükre, hogy mindig a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsák utasainknak.”

 

A Wizz Air-t az ISPY „Az év légitársasága” díjára is jelölték, ezzel az 5 legjobb közé került a résztvevő 38 nemzetközi fuvarozó és charter légitársaság közül.

Az ISPY Díjakat évente adják át az Egyesült Királyságban. Először 1999-ben rendezték meg az eseményt 40 légitársaság 28 képviselőjének, akik két napon át versenyeztek Londonban az „Év fedélzeti értékesítője” díjért. Idén a világ értékesítésben legsikeresebb 100 légiutas-kísérője gyűlt össze 38 légitársaságtól, 10 viszonteladótól és 40 szponzorcégtől 5 napra, hogy részt vegyenek a tréningeken, értékeléseken, workshopokon és a kiállításon.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek