Egyre többen vesznek online e-matricát és fizetnek e-útdíjat

MTI   ·   2019.09.06. 13:29

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteki közleménye szerint augusztus végéig hétszázötvenezer alkalommal fizettek a NÚSZ webes értékesítési felületein, az ematrica.nemzetiutdij.hu-n és a hu-go.hu-n keresztül. Az első nyolc hónapban a NÚSZ felületein a matricavásárlások száma harminchét százalékkal, a nehezebb járművek által fizetett e-útdíjas ügyleteké huszonhat százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. E-matricát 2019. augusztus végéig kétszázötvenezer alkalommal váltottak, e-útdíjat ötszázezer esetben fizettek összesen ötvenmilliárd forint összegben a NÚSZ internetes oldalain.

A folyamatos bővüléshez az online fizetési modult a SimplePay biztosítja. A szolgáltató azt javasolja az ügyfeleinek, hogy az útdíjak online megfizetésekor hozzanak létre Simple fiókot, kártyaadataikat mentsék el, hogy az online fizetés gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb legyen.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek