Elhárították a vadveszélyt az M7-es autópályán

MTI   ·   2011.12.13. 09:31

Három őz jutott az M7-es autópályára kedd reggel; kettőt kitereltek, egyet pedig lelőttek a vadászoktájékoztatott a rendőrség. Az autópálya-kezelő szerint nem lehet teljesen kizárni a vadakat az autópályáról.

Az M7-es autópályán a székesfehérvári, agárdi és a dunaújvárosi lehajtók közötti szakaszon, a Budapestre vezető sávban jelentek meg a vadak – mondta el a rendőrség. Az állatok közül kettőt a vadászoknak sikerült kiterelniük az autópályáról, egy őzet kénytelenek voltak lelőni.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. közleménye szerint az autópályát övező kerítés nem volt sérült, így az őzek a felhajtónál juthattak az úttestre.

„Sajnos a vad feljutása az autópályára nem zárható ki teljes mértékben, mivel a fel- és lehajtóknál értelemszerűen nem lehet lezárni az utat” – tették hozzá.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Ez a balkanyar most más volt, ünnepibb: újra lehetett fotózni egy negyvenöt évvel ezelőtt készült fotót Szegeden

iho/közút   ·   2024.04.29. 12:10

Az 5-ös vonalon a Bartók tér és Újszeged, Gyermekkórház között négy és fél évtizede indult el a trolibusz-közlekedés, elsőként a vidéki nagyvárosok között. Emlékjeggyel, emlékmatricával és egy emlékezetes szalagátvágós balkanyarral ünnepelte az évfordulót a Szegedi Közlekedési Társaság.