Fakivágás az oka a Hűvösvölgyi út hétvégi lezárásának

MTI   ·   2019.06.27. 18:38

Lezárják Budapesten a II. kerületben a Hűvösvölgyi út egy szakaszát szombaton és vasárnap, mert kilenc veszélyes állapotú fát ki kell vágni. Két héttel korábban egy egészségesnek látszó fa kidőlése balesetet okozott, ekkor a környékbeli fák azonnali vizsgálatát rendelték el. A Pilisi Parkerdő szakemberei 12 fát minősítettek balesetveszélyesnek, hármat már a múlt héten kivágtak, a maradék kilencet szombaton és vasárnap távolítják el.

A munkálatok miatt szombat déltől este nyolcig, illetve vasárnap reggel nyolctól délután három óráig teljes szélességében lezárják a Hűvösvölgyi utat a P+R parkoló és a Völgy utca közötti szakaszon. A Nagykovácsi utca–Nagyrét utca–Máriaremetei úton lehet kerülni, de ezen az útvonalon is torlódásra kell készülni, mert a Nagyrét utcában körforgalmat építenek. A 29-es buszok terelt útvonalon járnak majd, a villamosforgalom zavartalan lesz.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek