Júliusban indul a Lufthansa Systems Hungária pályakezdő programja

iho   ·   2018.04.24. 15:48

Június 1-ig jelentkezhetnek a Lufthansa Systems pályakezdő programjába azok a fiatalok, akik általános szoftverfejlesztői tudással és magabiztos angol nyelvismerettel rendelkeznek. A pályakezdők az utasok biztonságát és kényelmét támogató rendszerekért felelő szakértői csapat tagjai lehetnek.

Az IT Young Professional Program egyik legfontosabb célja, hogy átmenetet biztosítson az iskolapadból a munka világába. A gyakorlati tudás mellett a cég agilis működési modelljét is elsajátíthatják.

2018. júliusától 10-12 pályakezdő kap lehetőséget arra, hogy megismerje a légiközlekedési informatika nemzetközi szinten is kiemelkedő szereplőjének számító Lufthansa Systems projektjeit. Ezek közé tartozik például az utasok fedélzeti szórakozását biztosító World Air Tournament, a járathoz való eljutását megkönnyítő in Time, illetve a gépek megrakodását segítő Load alkalmazás is.

A program részletei: job.lhsystems.hu/yp

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek