Kamionok ütközése

iho   ·   2013.07.30. 07:46
Halálos közlekedési baleset történt kedden hajnal négy óra körül a 42. számú főúton Mezőpeterd és Berettyóújfalu között, írja a police.hu. Egy Berettyóújfalu irányából közlekedő kamion eddig ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol először egy szlovák rendszámú kamionnal érintőlegesen, majd az amögött közlekedő másik, szintén szlovák kamionnal frontálisan ütközött.

A frontális ütközésben mindkét kamion vezetője a helyszínen meghalt. Az ütközés miatt hirtelen megálló szlovák kamion mögött haladó román kisbusz már nem tudott megállni idejében, így a kamionnak ütközött. A kisbusz vezetője nem sérült meg. A rendőrök a helyszíni szemle idejére a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.