Kukák a síneken – vádemelés a tettesek ellen

iho   ·   2014.06.05. 11:19

A helyszínen el is fogták őket a rendőrök, és eljárást indult ellenük. A Nyomozás lezárult, és vádemelést kezdeményezetek a dunakeszi rendőrök a gyanúsítottakkal szemben. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Tamás 33 éves budapesti és Sz. Roland 32 éves dunakeszi lakos ellen.

A gyanúsítottak 2014. május 2-án a hajnali órákban egy szelektív hulladékgyűjtő konténert toltak a Dunakeszi irányából Budapest felé haladó vasúti sínpár közé, amivel veszélyeztették a vasúti közlekedést. A bűncselekményre úgy derült fény azonnal, hogy valaki látta őket, és bejelentést tett a rendőrségen.

A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték, és elmondták, hogy nem akarták veszélyeztetni a vasúti közlekedést, hanem a konténert át akarták húzni a túloldalra, azonban megakadt a sínekben és felborult, ezért otthagyták.

A gyanúsítottak ellen- szabadlábon hagyásuk mellett- folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte, és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek