Mert Józsán mindig történik valami!

iho   ·   2014.04.19. 16:15
00kicsi

A debreceniek ismét vendégül látták a határon túli testvért: a nagyváradi modellklub hétméteres állomását hozta el. A házigazdák kisebb léptékben (N), de dupla hosszban, tizennégy méteres modulasztalukkal kápráztatták el a vendégeket. A terepasztalok megcsodálásán kívül komoly szakmai fórum is várta a kilátogatókat: a DERKE a vadonatúj debreceni 2-es villamosról és a vasúti kerékpárszállításról tartott vitanapot.

Vár alatt halad<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Orvos Pál felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.