MiG–29-esek gyönyörű és halálos pillanatai

iho   ·   2014.03.31. 14:30
cim_syr_29

Harci gépek gyönyörű és halálos pillanatai. A netre felkerült legutóbbi lengyel videó egészen elképesztően gyönyörűre sikerült, a repülés szépsége és öröme sugárzik belőle, egy ragyogó gép és príma pilóták összhangja.

Az ilyen videók láttán, vagy akár egy jól sikerült repülőnapi bemutató közepette szinte nem is jut az eszébe az embernek, hogy ezek a fantasztikus gépek egyben fegyverek a fantasztikus pilóták kezében. A napokban erről is előkerült egy MiG–29-es-felvétel, méghozzá egyedülálló kameraállásból: maga a célpont videózta le, ahogy lövi őt a gép.

A videót szír lázadók készítették a kormányerők rájuk lecsapó harci gépéről. Érdemes megfigyelni a szárnyvégeken keletkező párakiválásokat! A pilóta igen komoly túlterheléssel húzza a botot, annak érdekében, hogy megfelelő lőhelyzetbe kerüljön. Az operatőr sorsáról nincs jelentés.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek