Nagy felületen javítják az M3-as burkolatát Polgárnál

MTI/iho   ·   2016.06.28. 12:41

Nagy felületen javítják az M3-as autópálya burkolatát Polgár térségében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 173-as és a 170-es kilométer között, a polgári csomópont és a polgári Tisza-híd közötti szakaszon dolgoznak: felmarják, majd újraaszfaltozzák a burkolat legfelső, úgynevezett kopórétegét. Várhatóan keddtől július 6-ig lezárják az M3-as főváros irányába tartó oldalát, a forgalmat a Vásárosnamény felé vezető oldalra terelik, ahol irányonként egy sávban lehet közlekedni. A munkálatok során négyszázharminc tonna aszfaltot építenek be a szakemberek, a kivitelezés becsült költsége huszonötmillió forint. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról éjjel-nappal tájékozódhatnak az érintettek a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1/336-2400), valamint a www.utinform.hu weboldalon - olvasható a közleményben.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek