Nő a benzinár, de nem tudni, miért

iho/közút   ·   2013.01.07. 12:51

Bár a nemzetközi piaci folyamatok ezúttal nem indokolják, mégis emeli szerdán nagykereskedelmi benzinárát a Mol. A drágulás mértéke ezúttal 3 forintos. A gázolaj árához most nem nyúltak.

Az új tarifa a  95-ös benzin esetében 418 forintra nő, miközben a gázolajé 421 forintos átlagára változatlan marad. A múlt héten a Mol egységesen öt-öt forinttal emelte az üzemanyagok árát.

A GKI  Energiakutató heti előrejelzése szerint a termékárak és a dollárárfolyam változása minimális eltérést mutatott az előző héthez képest, amiből arra következtettek, hogy a mostani héten várhatóan eltekint az átárazástól a Mol. Nem így történt.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.