Oneworld: a legjobb légiszövetség

iho/repülés   ·   2011.12.05. 13:04

A oneworld légiszövetség már második alkalommal nyerte el a piacvezető Global Traveler magazin felmérése alapján a legjobb légiszövetség megtisztelő címet – adja hírül a oneworld tagja, a Malév.

A oneworld taglégitársaságai is jól szerepeltek az amerikai szaklap felmérésében. A British Airways a legjobb business osztály, míg az American Airlines a legjobb belföldi business osztály kategóriában győzött, valamint fedélzeti borai is számos elismerést kaptak. A LAN pedig a legjobb közép- és dél-amerikai légitársaság díjat nyerte el.

A Global Traveler felmérése számos kategóriában vizsgálja az üzleti és luxusutazási iparágat. A 2011-es felmérés eredményét több mint 36 ezer kitöltött kérdőív alapján állapították meg – hangzik a Malév közleménye, egyébként a magyar nemzeti légitársaság 2007 óta tagja a szövetségnek.

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.