Szebbé vált az albertirsai vasútállomás

iho/vasút   ·   2020.09.22. 16:30
albertirsa

A gyalogos aluljárót önkéntesek alkotásaival díszítették ki.

Az albertirsai vasútállomáson több száz négyzetméteren a CÉL–Tegyük a Városunkat Naggyá Egyesület szervezésében, az egyesület tagjai és lelkes helyi lakosok dekorálták természeti és helyi témákat idéző művekkel a gyalogos aluljáró mindkét belső falfelületét és a rámpa falát.

Önkéntesek rajzaival díszítették ki az albertirsai vasútállomást. A képre kattinva galéria nyílik (fotók: MÁV Zrt.)

A MÁV folyamatosan törekszik a vasúti környezet hangulatának javítására; a munkába rendszeresen bevonja a különböző intézményeket, a civil szféra szervezeteit, alkotócsoportokat és az egyéni alkotókat is.

A vasúttársaság célja, hogy ösztönözze az alkotók közösségépítő tevékenységét és esztétikai élményt nyújtson az utazóközönség számára. A színes alkotásokkal borított falak mosolyt csalhatnak az arra közlekedők arcára.

A MÁV kéri, hogy a hangulatos falfestményeket mindenki tartsa tiszteletben, vigyázzunk környezetünkre! Idén már hasonló módon megszépült Kelenföldön és Vecsésen is a vasúti gyalogos aluljáró.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek