Szétdobtak ezer repjegyet – fényképes beszámoló

iho/repülés   ·   2012.02.14. 19:04

Néhány órával ezelőtt tettük közzé a hírt, hogy a Westend bevásárlóközpontban kedden 16 órakor a Ryanair kioszt 1000 ingyenes repülőútra szóló jegyet. Az akciónak gyorsan híre ment, átvette több lap is. A meghirdetett időpont előtt már hosszú sor kígyózott a bevásárlóközpont mindkét végében. A 2-300 méter hosszú sorban az emberek türelmesen vártak, hogy a fapados légitársaság valamelyik járatára szerezzenek egy utalványt.

Több százan vettek magukra kék ruhát, hogy jegyet kaphassanak - Fotó: Arnold Balázs

Sokan már előre tudták, hova szeretnének repülni, míg mások sem a célállomásról, sem az időpontról nem döntöttek még. Volt olyan sorbanálló, aki az iho.hu kérdésére annyit mondott: ő nem szeretne utazni, de valamelyik ismerősének biztos el tudja majd adni a vouchert.

A sor a parkolóig állt - Fotó: Arnold Balázs

Az utalványokat márciusig lehet felhasználni a légitársaság hat járatára, Budapestről Milánóba, Göteborgba, Brüsszelbe, Hamburgba, Baden-Badenbe vagy Memmingenbe repülhetnek a szerencsések. Utazni február 17. és 29. között lehet.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City Mobilitás

Elindult a FAIRTIQ mobiljegy rendszer Csehországban

Ekés András   ·   2024.06.20. 08:50

A csehországi Zlín autóbusz-állomására sorra érkeznek a helyközi buszok, oldalukon hirdetik a legegyszerűbb közösségi közlekedési utazás lehetőségét, a FAIRTIQ alkalmazást. A svájci mobil jegyrendszer app első, kelet-közép-európai, élesben működő projektje a napokban startolt el a közel hatszázezres régióban (Zlíni kerület, azaz csehül: Zlínský kraj), ahol immár akadálytalanul használható a minden hardvert és infrastruktúrát nélkülöző mobilalkalmazás.

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.