Településbörzét tart a Mercedes-Benz-gyár

MTI   ·   2012.06.06. 09:53

A kecskeméti Mercedes-Benz-gyár dolgozóinak zártkörű településbörzét rendeznek az üzemben, ahol 25 környező város, illetve község mutatkozik be – közölte Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. marketing és PR-vezetője szerdán.

A június 12-én tartandó börzén Kecskemét 60-80 kilométeres körzetében található települések mutatkoznak be – mondta Sztipichné Kozári Edina, aki egyben a gyár szóvivője.

A standokon a konkrét lakhatási feltételektől kezdve, a települések infrastruktúráján át, a bejárási lehetőségekig a dolgozóknak közvetlenül alkalmuk nyílik megismerni leendő lakhelyüket – tette hozzá. Elsősorban családos dolgozóknak nyújthat segítséget a rendezvény, mert megtalálják a legkedvezőbb lakhatási, illetve bejárási lehetőséget.

Most két és fél ezren dolgoznak a gyárban, de év végére a létszám eléri a háromezret, és a munkavállalók egy része távolabbi településekről, megyén kívülről érkezett.

A Daimler AG március 29-én indította meg a termelést az új kecskeméti személyautógyárában. A Mercedes-Benz új kompaktautó-generációjának első termékeként a B-osztály került le a gyártósorról, az év második felében pedig megkezdődik egy négyajtós kupé, az új CLA-osztály próbagyártása is.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Ez a balkanyar most más volt, ünnepibb: újra lehetett fotózni egy negyvenöt évvel ezelőtt készült fotót Szegeden

iho/közút   ·   2024.04.29. 12:10

Az 5-ös vonalon a Bartók tér és Újszeged, Gyermekkórház között négy és fél évtizede indult el a trolibusz-közlekedés, elsőként a vidéki nagyvárosok között. Emlékjeggyel, emlékmatricával és egy emlékezetes szalagátvágós balkanyarral ünnepelte az évfordulót a Szegedi Közlekedési Társaság.