Terelőúton lehet közlekedni körforgalom-építés miatt az M85-ösön

iho/közút   ·   2020.07.07. 12:12
fertoendredi_korforgalom0

(fotók: NIF Zrt.)

A beruházás keretében a 8648 jelű út és a 85-ös főút csatlakozásánál körforgalmú csomópont épül. Ez vezet majd az M85-ös autóút majdani Fertőendréd csomópontjához, amely a fertőendrédi komposztáló telepnél található. Annak érdekében, hogy a munkák ideje alatt a nagy forgalmú 85-ös főúton kétszer egy sávon lehessen közlekedni, valamint hogy a fent említett csomópont körpályáját egy ütemben építhesse meg a vállalkozó, terelőút épült.

A kivitelezést végző vállalkozó a forgalmat forgalomirányítás mellett átterelte az elkészült terelőútra. A változó forgalmi rend és a folytatódó munkálatok miatt a szokásosnál is jobban figyeljenek oda, ha arra járnak!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.