Tescóba csak autóval?

iho   ·   2017.06.07. 12:34

A napi.hu információi szerint az év elejétől több, például a miskolci, a jászberényi, a nyírbátori, az oroszlányi, a salgótarjáni, a siófoki, a székesfehérvári, a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai üzletekhez nem közlekedik már ingyenes bevásárlójárat, valamint a tatai és a hatvani helyi járatok sem térnek be többé az üzlethez. Idén év elején a kőszegi helyi járat teljesen leállt, Esztergomban is már csak egy viszonylat tér be a Tescóhoz. Megszűnt, de dátumot nem lehet tudni, mikor az ózdi helyi autóbusz betérése is, így a vevőknek marad a személygépkocsi, ha a hétvégi nagybevásárlást szeretnék intézni.

Budapesten még megvannak...<br>(fotó: Kemsei Zoltán)

Vitézy Dávid, a BKK volt vezérigazgatója Facebook-oldalán kifejtette: támogatna egy olyan szabályozást, amely a települések sűrűn lakott, tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhető területein kívül eső bevásárlóközpontoknak kötelezően előírná a jó minőségű közlekedés megrendelését, a helyi hálózatba illesztve.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.