Travel Service: jegyet magától a társaságtól

iho/repülés   ·   2012.08.21. 13:09
A téli menetrendi időszaktól kezdve, teszt jelleggel megkezdi charterjegyeinek közvetlen, utasok felé történő értékesítését a Travel Service – olvasható a Népszavában. Ez első körben négy úti célt érint, melyek Bangkok, Phuket, Las Palmas és Tenerife.

A vezetőség szerint Nyugat-Európában is ez a trend, manapság már annyira kicsi az árrés, hogy sok szolgáltató rá is kényszerül a közvetlen értékesítésre. Változnak az utazási szokások is. Az utasok itthon lassabban indulnak el ebbe az irányba, ám van igény az önálló charterjegyek iránt, amit az is jól mutat, hogy a hír közelmúltban történt megjelenése után folyamatosan csörögtek a telefonok a légitársaságnál.

A fentiek ellenére továbbra is lehet majd természetesen jegyeket foglalni az utazási irodáknál is, sőt a legtöbb nagy utazásszervező iroda továbbra is az ő gépeikkel repül majd, aminek ára eleve benne van az utazásban.

Ha az új modell jó visszhangra talál az utasok körében, nem kizárt, hogy a jövő nyári szezonban is folytatják néhány úti cél vonatozásában, a jegyeket a Travel Service fapados cégén, a Smart Wings-en keresztül értékesítik majd.

Kapcsolódó hírek